Šifra nekretnine : 1344

Prodaja 350.000 € -
800 m2EG  Štampaj
Lokacija: Palić standardna Telefonskih linija: 1 

Ugostiteljski objekat ukupne korisne povrsine 800 m2 (nedovršen do kraja), sa strukturom:restoran za 300 osoba, kafić, 10 soba, sa potencijalom za izgradnju još 17 soba.
Gradska voda i kanalizacija na ulici, trofazna struja - dva strujana sata, parking ispred objekta. Veličina placa je 949 m2.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • UREĐAJI:Klima, Telefon

Slične nekretnine

Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

TURISTIČKO UGOSTITELJSKI OBJEKAT

300m2 | 350.000 €
Turističko - ugostiteljski objekat pored malog jezera na Paliću na placu ukupne površine 6275 m2. Pored trosobne kuće na prednjem delu placa nalaze se objekti sa ukupno sedam apartmana za izdavanje sa posebnim kupatilima. Ponuda apartmana obuhvata upotrebu prostora za pripremu roštilja, terase, vrta, a gostima su na raspolaganju i bazeni u drugom delu placa. Struja je trofazna, dva strujna sata, grejanje je etažno na struju, a svaka soba ima i klimu. Objekti su priključeni na gradsku vodu i kanalizaciju, a priključak za gas je u ulici.
Detaljnije
Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

UGOSTITELJSKI OBJEKAT

200m2 | 220.000 €
Poslovni prostor ugostiteljskog tipa nedaleko od centra Subotice, uređen u etno stilu, poseduje tri klimatizovane sale koje mogu da prime 6o gostiju, uređenu cvetnu baštu i dvorište sa 50 mesta i parking.
Detaljnije