KANCELARIJSKO - PROIZVODNI PROSTOR

Šifra nekretnine : 1248

Prodaja 300.000 € - Poslovni prostor
293 m2EG  Štampaj
Lokacija: Zorka Ulica: Put Edvarda Kardelja novogradnja Telefonskih linija: 1 

Kancelarijsko - proizvodni prostor na putu prema Kelebiji i placu površine 883 m2. Kancelarijski prostor je na dva nivoa i ukupne površine ( prizemlje+sprat ) 180m2, dok je proizvodni prostor u nivou i ukupne površine 293 m2 (sa mogućnošću proširenja za dodatnih 150m2) . Oba objekta su izuzetno kvalitetno izgrađena, a celo dvorište je izbetonirano, gradska infrastruktura, dva strujna sata, sve uknjiženo...

Objekati su pogodni za različite privredne delatnosti kako zbog veličine tako i zbog položaja jer im je prilaz direkto sa glavnog puta. Godina izgradnje oba objekta je 2018.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

POSLOVNI PROSTOR NA RADIJALCU

500m2 | 400.000 €
Poslovni prostor u prometnoj ulici na Radijalcu, a u neposrednoj blizini centra grada. Objekat je novije gradnje i do detalja je uređen na način da je pogodan za različite delatnosti ( trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo, edukacija i sl.) U prizemnom delu objekta grejanje je podno na gas i na struju, a na spratu su radijatori. U dvorištu se nalazi još jedan pomoćni objekat sa letnjom baštom. Oba objekta su uknjižena.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

MAGACINSKO KANCELARIJSKI PROSTOR

1.200m2 | 4.000 €
Izdaje se u zakup magacinsko kancelarijski prostor ukupne površine 1200m2, od čega je površina magacina 700m2 a ostalo su kancelarije (11) opremljene nameštajem, kuhinja i 3 sanitarna čvora. Objekat je izgrađen po svim građevinskim normama i u odličnom je stanju. Objekat je priključen na gradsku infrastrukturu. Grejanje je na gas. Plac je površine 3000m2, ograđen i sa asvaltiranim saobraćajnicama.
Detaljnije